Tällaisia tein sillä aikaa kun lapsonen oli päiväunilla. Sattui löytymään suurin osa aineista kaappien kätköistä.
Täytyy sanoa, että tuli todella hyviä...!! En tiedä kuinka monta olen itse jo syönyt...:)
Tein ihan tavallisen pitsataikinan, 4 desiin nestettä. Osan jauhoista korvasin sämpyläjauhoilla. Taikinasta tuli n. 30 pitsaa. Tässä pohjalla pippurituorejuustoa, täytteenä kylmäsavulohta, kirsikkatomaattisiivuja ja freesattuja kanttarelleja ja mozzarella-juustoraastetta.
Uuniin menossa.
Tässä pohjalla punaista pestoa, täytteenä kypsää broileria, mozzarellaraastetta ja vuohenjuustoa.
30 kappaleeseen pitsoja käytin 500 g broileria, 150 g kylmäsavulohta, 200 g mozzarella-juustoraastetta, 1 prk punaista pestoa, 100 g pippurituorejuustoa, 0,5 litraa kanttarelleja ja 1/2 rasiaa kirsikkatomaatteja. Muutama pitsa jäi ilman täytettä, niihin laitoin eilistä bolognese-kastiketta ja aurajuustoa.
Paistoin pitsat 225-250 (jotain siltä väliltä) asteessa 12-14 minuuttia. Ennen paistamista ripotteli pitsojen päälle öljyä.
Näihin olisi voinut laittaa tuoretta basilikaa, rucolaa, jne. Luulen että meillä häviää nämä parempin suihin aika vikkelään :)
keskiviikko, 3. syyskuu 2008
Kommentit