1248590900_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Uusimmassa Me Naiset Sport-lehdessä oli houkuttelevan munakokkelin kuva. En muista edes koska olen viimeksi kotona munakokkelia tehnyt, joten tein itselleni ja miehelle aamiaiseksi. Nauratti vaan että lehden ohjeessa oli 3 munan kokkeli neljälle hengelle. Minä olisin vetänyt tämän satsin ihan itsekseni :) Tästä riitti siis pienet annokset kahdelle. Ja sanotaan terveellisyydestä mitä tahansa, pari siivua pekonia olisi kruunannut aamiaisen...

3 munaa
3 rkl maitoa
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 rkl öljyä

10 kirsikkatomaattia
pätkä kesäsipulia varsineen
loraus öljyä ja balsamiviinietikkaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja mausteet. Kuumenna öljy pannulla ja lisää seos. Kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen, niin että massa hyytyy pikkuhiljaa. Munakokkeli on valmis kun massa on hyytynyttä, mutta vielä kiiltävää.

Pilko tomaatti ja sipulit ja lisää muut aineet. Tarjoile munakokkelin kanssa.