Tein tämän kakun jo keväällä vanhimman lapsen 10 v. synttäreille ja toisen kakun tein vielä töihin. Kakku oli tosi herkkua ja parani vaan säilytettäessä. Kannattaa kokeilla, todella helppotekoinen. Taidankin tehdä tätä joku ilta ihan vaan huvikseen :)

Pohja:
300 g pehmeää voita
3 dl sokeria
5 munaa
3 dl vehnäjauhoja
0,75 dl perunajauhoja
1 dl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1,5 dl maitoa

Kostutukseen: maitoa

Täyte:
4-5 dl paksua vadelmahilloa (käytin melkein 2 prk Rainbow vadelmahilloa)
tryffeliä

Tryffeli:
200 g kookosrasvaa
300 g talousuklaata
2 dl vispikermaa

Voitele 24-senttinen vuoka. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi taikinaan. Sekoita varovasti taikinaksi maidon kanssa. Kaada vuokaan ja paista uunin alatasolla 40 minuuttia. Jäähdytä ja leikkaa kolmeen osaan. Kostuta kukin kerros.

Sulata kookosrasva kattilassa. Lisää suklaa paloina sekaan ja anna sulaa. Jäähdytä, mutta älä anna kovettua. Lisää jäähtyneeseen seokseen kerma ja vaahdota seos kuohkeaksi. Täytä kakun molemmat välit vadelmahillolla ja tryffelillä. Jätä tryffeliä kuorrutukseen ja lopuksi levitä kakun päälle. Koristele tuoreilla vadelmilla ja tomusokerilla.